Napredna pretraga

0 KM to 500,000 KM

pronašli smo 0 rezultata
Your search results

O nama

Mi smo jedina agencija za nekretnine u regionu u kojoj potpuno besplatno dobijate uslugu vašeg ličnog advokata, koji će u potpunosti biti posvećen zaštiti vaših interesa. U saradnji sa pertnerskom advokatskom kancelarijom, specijalizovanom za poslove sa nekretninama, svakom našem klijentu, potpuno besplatno dodjeljujemo ličnog advokata sa kojim možete riješiti sve dileme koje ste imali u vezi kupovine/prodaje vaše nekretnine.

Kupovina i prodaja nekretnina može biti težak i komplikovan proces, ali i ne mora.

Ne mora, ako se prilikom iste obratite ljudima koji su upoznati sa procesima, postupcima i pitanjima koje treba provesti, odnosno na koje treba dati odgovor.

Vlasničke provjere, zabilježbe spora, vođenje sudskog postupka protiv vlasnika, upisi u katastar i zemljišnu knjigu, prijave poreza, ugovor, ovjera ugovora…Vama djeluju komplikovano, ali našem timu su svakodnevica.

Obratite nam se radi lakšeg snalaženja u lavirinstskim poslovima birokratije, jer je sticanje nepokretnosti proces u kojem treba uživati. Dozvolite nam da Vam to omogućimo.

Agenciju za nekretnine Ristić u Bijeljini, osnovao je Vojislav Ristić, nakon višegodišnjeg rada, prvo u advokatskoj kancelariji, a zatim i u katastru nepokretnosti u Bijeljini, kao viši stručni saradnik za imovinsko pravne poslove. Kao pravnik, sa svojom uskom specijalizaciom u oblasti nekretnina, uz ljubazne saradnike i saradnju sa partnerskom advokatskom kancelarijom Ristić, nudi najpouzdanije, najsigurnije i najbolje usluge pri prometu nekretninama.

Zbog lakog pristupa informacijama u katastru, gruntovnici, sudu i poreskoj upravi, u prilici smo da Vam na najbolji i najbrži način pomognemo u svim procedurama u svim institucijama za koje se ukaže potreba prilikom prometa nepokretnosti.

Bez čekanja u redovima, bez „sumnjivih“ nekretnina, prenos prava vlasništva 1/1 sve na jednom mjestu. Vaše je samo da odaberete, a sve provjere i kompletan proces prenosa vlasništa obavićemo za vaš račun i u vašu korist.

Provjerena i pouzdana pomoć pri kupovini/prodaji stana!

Compare Listings